“Como No”

“Como No”: “Waarom ook niet, maar natuurlijk”. Een Latijns-Amerikaanse uitspraak die me tijdens mijn vele reizen in dit veelzijdige continent heeft gegrepen. Een optimistische boodschap die is vergroeid met mezelf: als je iets echt wilt, doe het; laat je niet leiden door angst, onzekerheid of onwetendheid, maar ga ervoor!

Como No, dat ben ik, Jessica de Jaeger. Ik begeleid ondernemers in de dop en andere individuen bij het helder krijgen én realiseren van hun diepste – of juist sluimerende of zelfs nog onbekende – wens, verlangen of droom. Door middel van advies,- en coachgesprekken help ik dat wat in iemands hoofd zit concreet te maken. Het allereerst ontdekken en daarna vertalen van deze ideeën in bijvoorbeeld een businessplan of plan van aanpak is waar ik bij begeleid. Of het nou een plan is dat al jarenlang kant en klaar op de plank ligt of een plan dat broeit en meer helderheid behoeft. Ik motiveer en stimuleer om deze plannen daadwerkelijk aan te pakken.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de verantwoordelijkheid over zijn eigen leven kan nemen. Pas dan worden ogen geopend, gaat er ineens een wereld open. Door te luisteren naar innerlijke drijfveren en gebruik te maken van persoonlijke kwaliteiten kunnen onmogelijkheden mogelijk gemaakt worden.
Ik bied begeleiding, ondersteuning en handvaten om iets moois in de wereld te zetten.